Review

Lancôme gezichtsverzorging ♡ Review

Hii guys!

Een tijdje geleden hebben wij via Lancôme allebei een pakketje thuis ontvangen. We kregen 2 tubetjes crème voor het gezicht.

De tubes waren erg mooi verpakt in een tasje met daar omheen een zilverkleurig bubbeltjesplastic. We kregen verschillende briefjes met informatie erbij. Hier stond op waar de crèmes precies goed voor waren en welke ingrediënten ze bevatten.

Allereerst kreeg Bente de tubetjes Hydra zen en Advance Génefique. Hydra Zen belooft de huid goed te hydrateren en stress te verminderen. En Advance Génefique is voor het laten stralen en gezond zijn van de huid. Tessa kreeg Advance Génefique en Visionnaire. De eerste is hetzelfde als die Bente gekregen heeft. Goed voor het laten stralen van de gezonde huid. Visionnaire is voor het egaliseren van de jonge huid.

  
We hebben allebei een aantal weken de crèmes getest zodat we kunnen zien of het daadwerkelijk verschil maakt. Onze mening is dat wanneer je de crème elke dag gebruikt je wel duidelijk verschil ziet. De crème ruikt ontzettend fris voelt zacht aan. Wanneer je een paar dagen de crème niet gebruikt mis je het wel. Het is een ontzettend goed product, wat ook snel en zichtbaar resultaat levert.

We zijn erg blij over hoe de samenwerking met Lancôme is gegaan. De pakketjes waren snel binnen en de verpakkingen waren erg luxe en mooi.

We hopen dat jullie dit artikel weer leuk vonden, ons eerste review op onze nieuwe site. Laat even weten wat je ervan vond 🙂

E m a i l : t r e n d l e v e l @ h o t m a i l . c o m

I n s t a g r a m : @ t r e n d l e v e l

B l o g l o v i n : B e n t e t e s s a

T u m b l r :  @ t r e n d l e v e l

x Bente en Tessa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s